![]() |
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
4 parça kalın dilimlenmiş antrikot 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Taze defneyaprağı Taze biberiye Servis için Elma dilim patates Ayçiçeği yağı Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot: Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin. Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin. Servis tabağına alın. Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.