![]() |
Kuzu Korma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Korma![]() 150 gr kuşbaşı kuzu eti 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Yarım soğan Yarım diş sarımsak Yarım çay kaşığı taze kişniş 3 yemek kaşığı korma sos Tuz karabiber Korma sos için 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Yarım soğan 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı toz köri 1 yemek kaşığı krema Kuzu korma: Kuş başı doğranmış kuzu etlerini bir tavada doğranmış soğan ve sarımsakla birlikte ayçiçeği yağında soteleyin ![]() Korma sos için, ufak doğranmış soğan ve sarımsağı ayçiçeği yağı ile kavurun ![]() ![]() Korma sos ve baharatları ekleyip karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|