Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
isırgan, kavurma, otlu

İsırgan Otlu Kavurma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İsırgan Otlu Kavurma





500 gr kuzu külbastı
500 gr ısırgan otu
1 demet taze soğan
3 diş sarımsak
1 salçalık kırmızıbiber
3 domates
1 su bardağı su
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı biberiye
Tuz

Isırgan otlu kavurma:
Eti kuşbaşı doğrayıp bir tencereye alın 1 su bardağı suyu tencereye ekleyinKaynayana kadar orta ateşte, kaynamaya
başladıktan sonra kısık ateşte et suyunu çekene kadar pişirin

Isırgan otu, taze soğan ve sarımsağı temizleyip iri doğrayın Et suyunu çektiğinde tencereye zeytinyağı, ısırgan otu, sarımsak ve taze soğanı ilave edin Orta ateşte bütün malzemeler yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin

Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın Domates, tuz, kekik ve biberiyeyi bir kaseye alıp harmanlayın

Harmanladığınız malzemeleri karışıma ilave edip karıştırın Kısık ateşte, kapağı kapalı olarak 5 dakika daha pişirip tencereyi ocaktan alın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.