![]() |
İsırgan Otlu Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsırgan Otlu Kavurma![]() 500 gr kuzu külbastı 500 gr ısırgan otu 1 demet taze soğan 3 diş sarımsak 1 salçalık kırmızıbiber 3 domates 1 su bardağı su 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı biberiye Tuz Isırgan otlu kavurma: Eti kuşbaşı doğrayıp bir tencereye alın ![]() ![]() başladıktan sonra kısık ateşte et suyunu çekene kadar pişirin ![]() Isırgan otu, taze soğan ve sarımsağı temizleyip iri doğrayın ![]() ![]() ![]() Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() Harmanladığınız malzemeleri karışıma ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|