Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, sebzeli

Sebzeli Haşlama

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Haşlama





4 kemikli kuzu eti (kuzu incik)
3 soğan
1 kabak
1 havuç
2 patates
1 kereviz
Tuz

Sebzeli haşlama:
Soğanları soyup doğrayın Patates ve kerevizi soyup elma gibi dilimleyin Havuç ve kabağı temizleyip iri çubuk şeklinde doğrayın
Etleri yıkayıp süzün ve düdüklü tencereye alıp üzerini örtecek kadar su doldurun Sebzeler ve tuzu ekleyip et iyice yumuşayana kadar pişirin

Eti ayrı bir tabağa alıp didikleyin Sebzeleri suyu ile servis tabaklarına paylaştırıp üzerine eti ekleyin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.