Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dolgulu, eti, ispanak, tavuk

İspanak Dolgulu Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanak Dolgulu Tavuk Eti





4 parça tavuk göğüs eti
350 gr körpe ıspanak
1 soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 kırmızıbiber
200 gr labne peyniri
40 gr parmesan peyniri
Tuz
Karabiber

Ispanak dolgulu tavuk eti:
Fırını 200 dereceye ayarlayın Tavuk göğüs etlerini yan tarafından enine keserek cep şeklinde açın Bol suyla yıkanmış ıspanakları kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra renklerini koruması için soğuk sudan geçirin Küçük parçalara kesin Soğanın kabuğunu soyup yemeklik doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Küp doğranmış kırmızıbiberi ekleyip 4-5 dakika soteleyin Ispanakları, labne ve parmesan peynirlerini ilave edin Tuz, karabiber ile tatlandırın Ispanaklı karışımı kaşıkla tavuk etlerinin içerisine doğru yerleştirin ve kenarlarını 1-2 kürdanla tutturun Fırın kabına dizip üzerine yağ gezdirin Tuz, karabiber serpiştirip fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.