Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Füme Tavuk Göğsü İle Kabak Carpaccıo![]() 1 yuvarlak kabak 100 gr füme tavuk göğsü Marinat için 1 çay bardağı erken hasat zeytinyağı 1 diş sarımsak 2 dal dereotu Tuz Füme tavuk göğsü ile kabak carpaccıo: Kabakları iyice yıkayın, kabuklarını soymadan incecik dilimleyin Marinat için gerekli olan tüm malzemeleri mutfak robotunda çekin Dilimlediğiniz kabakları zeytinyağlı marinatın içinde 1 saat dinlendirin Kabak dilimlerini servis tabağına dizin Tabağın ortasına ince dilimlenmiş füme tavuk göğsü yerleştirin Zeytinyağlı marine sosunu kabakların üstüne gezdirip servis yapın
|
|
|
|