Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurmalı, fransız, tostu

Dondurmalı Fransız Tostu

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Fransız Tostu





4 dilim beyaz tost ekmeği
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı toz şeker
250 gr çilek
1 yemek kaşığı toz şeker
4 top vanilyalı dondurma

Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Dondurmalı Fransız tostu:
Bir kapta süt, yumurta, vanilya ve şekeri mikserle çırpın Ekmek dilimlerinin iki tarafını da bu karışıma iyice bastırın Tavaya bir çay bardağı ayçiçeği yağı aktarıp ekmeklerin her iki tarafını da kızartın ve soğumaya bırakın

Çilekleri doğrayın ve bir tencerede şekerle birlikte suyunu çekinceye kadar pişirin
Ekmekleri servis tabağına alın Üzerlerine çilek püresini paylaştırın Bir top dondurma ilave edip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.