Zeytinyaglı Taze Barbunya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyaglı Taze Barbunya![]() 500 gr taze barbunya 1 orta boy sogan 1 tane havuc 2 tane domates yarim cay bardagi zeytinyagi yarim kasik domates salcası 1 kücük kesme seker Yapılışı: sogani yemeklik dograyip ,zeytinyagla kavuralim , domateside küp küp dograyip onuda ekleyip hafifce kavurmaya devam edelim ![]() ![]() ![]() salcasinida ekledikten sonra havucu , barbunyayi , sekeri de koyup ![]() ![]() ![]() ![]() 2 su bardagi suyuda ekleyip, barbunyalaryumusayincaya kadar kisik ateste pisirelim![]() soguduktan sonra ![]() ![]() servis tabagina alip ![]() ![]() üzerine dereotu koyalim![]() afiyet olsun
|
|
|
|