Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kereviz, safranlı

Safranlı Kereviz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Safranlı Kereviz





2 kereviz
10 küçük havuç
1 soğan
1 patates
50 gr tereyağı
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı krema
25 su bardağı tavuk suyu
1 tutam safran
Tuz

Üzeri için
Roka yaprakları

Safranlı kereviz:
Patates ve kerevizlerin kabuklarını soyup iri küp şeklinde doğrayın Limonlu suda bekletin

Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağıyla pembeleşinceye kadar kavurun Safranı ekleyin Havuç, patates, ince kıyılmış sarımsak ve kerevizleri tencereye ekleyip 5 dakika soteleyin Tavuk suyunu ilave edin ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin Tuz ve kremayı ekleyip karıştırın

Yemeği servis tabağına alın Üzerine ince kıyılmış roka serpiştirerek sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.