![]() |
Kabak Çiçeği Kızartması (Muğla) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Çiçeği Kızartması (Muğla)![]() ![]() MALZEMELER 7-8 kabak çiçeği sos için 2 ad ![]() 0,5 su bardağı süt 2 -3 kaşık un (akıcı bir sos olacak, duruma göre unu ve sütü ayarlanabilir) tuz Kızartmak için Yeterince sıvıyağ YAPILIŞI Yumurta, süt ve un iyice karıştırılıp, yıkanmış kabak çiçekleri sosa bulanarak kızgın yağa atılıp, hafif sararana kadar iki taraftı kızartılır ![]() ![]() ![]() Ben çok severim, ama tabi kabak çiçeği ancak bahçesi olanların bulabileceği bir bitki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|