un,tuz ve su ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın oklavayla ince yufkalar açın kabağın kabuklarını soyun ve küçük doğrayınkendi suyunuyla pişirin ve püre haline gelmesini sağlayıntuzu ve karabiberi ekleyin soğanı incecik kıyın ve sıvıyağda pembeleştirinkabak püresine ilave edin yufkaları çok hafif yağlayın ve katlayın bir katına püreden koyun ve bohça şeklini verin teflon tavada yağ koymadan kızartındiğer yüzü çevirdiğinizde kızaran yüzünü yağlayınsonra diğer tarafını çevirin ve yağlayın bütün bohçaları bu şekilde kızartın ve servis yapın afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.