![]() |
Cevizli Bat (Tokat) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Bat (Tokat)![]() 200 gr asma yaprağı 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 2 çorba kaşığı salça 2 domates 1 tatlı kaşığı pul biber 2 soğan 3 taze soğan 2 su bardağı su 1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz 1 çorba kaşığı reyhan otu Tuz Yarım demet maydanoz Cevizli bat: Mercimekleri haşlayıp ılınmayı bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mercimeğe ceviz, domates, maydanoz, soğan, salça, reyhan otu, pul biber ve tuzu ilave edip karıştırın ![]() Diğer tarafta taze üzüm yapraklarını kaynar suda 1-2 dakika haşlayıp soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|