Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğer, edirne, tava

Edirne Ciğer Tava

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Edirne Ciğer Tava





1 kg dana ciğeri
1 kase un
Kızartmak için ayçiçek yağı

Edirne ciğer tava:
Dana ciğerinin sinirlerini temizledikten sonra yaprak şeklinde ince olacak şekilde doğrayın İyice yıkadıktan sonra süzgece alıp fazla suyunun süzülmesini sağlayın üzerine un serpip her tarafını bulayın ve fazla ununu silkeleyin Tavaya bol bir şekilde ayçiçek yağını koyup iyice ısıtın üzerine ciğerleri ilave edip yaklaşık 2 dakika kızartın Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.