![]() |
Pehli (Kayseri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pehli (Kayseri)![]() 1 ![]() 3 su bardağı su 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Pilav için: Yarım su bardağı nohut 2 su bardağı baldo pirinç 3 su bardağı su 45 gr tereyağı Tuz Pehli: Tereyağını tavada eritin ![]() ![]() Başka bir tencerede suyu kaynatıp etlerin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Nohutları bir gece suda bekletin ![]() ![]() Pirinci tuzlu suda en az yarım saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerini kağıt havlu ile örtüp bir kaç dakika dinlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|