![]() |
Eli Böğründe ( Kahramanmaraş) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eli Böğründe ( Kahramanmaraş)![]() Malzemeler: 1 kilo kuşbaşı dana eti 100 gr kuyruk yağı 5 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 5 adet sivri biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Yapılışı: Boş tepsiye dana eti yerleştirilir ve üzerine parça parça kuyruk yağı konur ![]() ![]() 7 adet domates dörde bölünerek diğer malzemelere değmeyecek şekilde tepsiye yerleştirilir ![]() ![]() Suyunu salan yemeği fırından çıkararak 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber eklenir ![]() ![]() Biberler yıkanarak 3 santim büyüklüğünde doğranır ve tepsiye yerleştirilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|