Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanı, bilgi, çağına, dair, foton, paylaşım

Foton Çağına Dair Bilgi Paylaşım Alanı...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Foton Çağına Dair Bilgi Paylaşım Alanı...

Arkadaşlar yakın bir dönemde girilecek olan foton çağıyla ilgili herkesin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum Bu konuda bulabileceğimiz her bilgiyi her fikri paylaşıma sunalım ve konu hakkında görüşler bildirelim Ben bugün izlediğim bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim videoda prof dr Ahmet Maranki'nin foton çağına dair açıklamaları ve bilgiler mevcuttur sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim herkesin bu dönemi öğrenmesi ve hazırlıklı olması gerekiyorSizlerden gelecek olan paylaşımlarıda merakla bekliyorum

MARANK

--- Sonraki mesaj ---

sadece 15 yıl kadar bir süre sonra dünya ve insanlığın tamamen değişiminden bahsediliyor ve kimse bu konuyla ilgilenmiyor çok ilginç gerçekten kimsenin bu konu hakkında bilgisi veya fikri yokmu hayatımız tamamiyle değişecek bizi neler bekliyor? nasıl bir düzen olacak insanoğlunun geçireceği bu büyük evrim nedir??? etkileri nelerdir ? lütfen paylaşım yapalım çünki türkiyedeki insanlardan başka hemen herkes bu konuda hazırlıklı ve bilinçli biz neden geri kalalım neden uyuyalım!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com