![]() |
Foton Çağına Dair Bilgi Paylaşım Alanı...
Arkadaşlar yakın bir dönemde girilecek olan foton çağıyla ilgili herkesin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum... Bu konuda bulabileceğimiz her bilgiyi her fikri paylaşıma sunalım ve konu hakkında görüşler bildirelim ..Ben bugün izlediğim bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim videoda prof. dr. Ahmet Maranki'nin foton çağına dair açıklamaları ve bilgiler mevcuttur ... sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim ...herkesin bu dönemi öğrenmesi ve hazırlıklı olması gerekiyor...Sizlerden gelecek olan paylaşımlarıda merakla bekliyorum ...
MARANK --- Sonraki mesaj --- sadece 1.5 yıl kadar bir süre sonra dünya ve insanlığın tamamen değişiminden bahsediliyor ve kimse bu konuyla ilgilenmiyor çok ilginç gerçekten ...kimsenin bu konu hakkında bilgisi veya fikri yokmu ...hayatımız tamamiyle değişecek bizi neler bekliyor? nasıl bir düzen olacak insanoğlunun geçireceği bu büyük evrim nedir??? etkileri nelerdir ? lütfen paylaşım yapalım çünki türkiyedeki insanlardan başka hemen herkes bu konuda hazırlıklı ve bilinçli biz neden geri kalalım neden uyuyalım!! |