Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hocadan, medet, okuyun, umanlarbi

Hocadan Medet Umanlar..Bi Okuyun Bunu..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hocadan Medet Umanlar..Bi Okuyun Bunu..

arkadaşlar ben qeçen sene bulunduğum şehirde bi arkadaşımla birlikte bi hocaya qittim,sadece baktırcaktık kendimize ve sevgililerimizekadın çok iyi biliyor dedilero zaman daha üniversite sınavına hazırlanıyorduk tabi dershaneyi filan bıraktık hemen gittikben ilk kez bir hocaya gidiyordumçok korkmuştumayetel kürsi okuya okuya gittimo yol hiç bitmiycek sanmıştım ama bittikadın duvara bakıyorduanne adını ve baktırmak istediğin kişinin adını veriyordun ve o bakıyorduiçerisi doluydubiraz bekledikten sonra bizi aldı içeriyeisimleri söyledik baktıAllah günah yazmasın bildi bişeyleriama geçmişi tabionu bilebilirgelecekle ilgili şeylerde söyledi tabineyse işimiz bitti bizim paraları verip çıkcaktık tam bi kadın geldi benim yanımdan geçti çok telaşlıydısıcaklık için geldim dediben biraz oyanlandım o arada aramzı biraz limoniydi bnimkiyledinledim iyicesonra paralarımızı verdik ve çıktık ordaneve geldim bi yandan kadının söyledikleri bi yandan sevgilime olan aşkım bi yandan da o sıcaklıksıcaklık neydikafam o kadar karışmıştı ki ertesi gün dershanede son saate girmedim tekrar gittim orayakadın beni tanıdı hemen derdimi anlattım sıcaklık dedimsocaklık için bana ayetler verdibunları karabiber ve tuzla 7 gece yakcaksın dedisonra sana bağlanır başka kimseyi görmez dediyaptımilk gece o kadar kötü oldum kikokusu bile bana dokunuyorduçok kötüydümama 2gece sevgilim arayıp baktığım her yerde seni görüyorum diyincedeğiştimnefis iştebu yakmaların ardı bitmedien ufak bi kavga da o kadına gidiyordumbigün elimde patladıbana senden nefret ediyorum dedikadına gittim bu kez iki tane ayet birden yak dedi bana seninkni tutmuyor deditamam dedim yaktıkça adam bana soğuduhayatına başka bi kızı aldıben o kadar kötü oldum kihem günaha girmiştim hem de sevdiğimden olmuştum 5 ay hastanelerde geçtipanik atak olmuştumataklar geliyorduruhum azaptaydızaten şeytan azapta gerek sonra tövbe ettimo dönemde salat-ı tefriciyye duasını ezberledimonu okudum sürekliAllahım dedim bana beni affettiğini onunla göster dedimaradı benibarıştıkşimdi hala bazen saçmalaıyor çocukve ben ağzımı açıp bişey söyleyemiyorumçünkü biliyorum ki benim yüzümden başımıza geldi bunlar şimdi sadece dua ediyorumama yaşanması gerekiyormuş diye düşünüyorumçünkü eğer ben böyle bişey yaşamasaydım iflah olmazdımyaşanması gerekiyormuş ki yaşamışım ama kimse aynı hataya düşmesinAllahla aranıza kimse giremez arkadaşlarben şaşırmıştımnaptığımı bilmiyordumo yüzden bu hataya düştümçok kötü durumda olup da hocalarda medet arayanlara bu yazımbenim gibi olmayın diye bu çabaminanılmaz bi azap çünküRabbim şaşırtmasın kimseyikimseyi onların eline düşürmesin bazen ben zorlandığımda şeytan hala git ona diyor bana şeytanın sesini duyuyorum benbunu yaşayanınız var mı bilmiyorum ama ben duyuyorumve öyle anlarda Allahım diyorum beni o tarafa itmeve o an da bana msj geliyor ondan yada başka bişey oluyor sakın sakın düşmeyin o tuzaklara,dualarla kalın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com