Hocadan Medet Umanlar..Bi Okuyun Bunu.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hocadan Medet Umanlar..Bi Okuyun Bunu..arkadaşlar ben qeçen sene bulunduğum şehirde bi arkadaşımla birlikte bi hocaya qittim,sadece baktırcaktık kendimize ve sevgililerimize ![]() kadın çok iyi biliyor dediler![]() o zaman daha üniversite sınavına hazırlanıyorduk tabi dershaneyi filan bıraktık hemen gittik![]() ben ilk kez bir hocaya gidiyordum![]() çok korkmuştum![]() ayetel kürsi okuya okuya gittim![]() o yol hiç bitmiycek sanmıştım ama bitti![]() kadın duvara bakıyordu![]() anne adını ve baktırmak istediğin kişinin adını veriyordun ve o bakıyordu![]() içerisi doluydu![]() biraz bekledikten sonra bizi aldı içeriye![]() isimleri söyledik baktı![]() Allah günah yazmasın bildi bişeyleri![]() ama geçmişi tabi![]() onu bilebilir![]() gelecekle ilgili şeylerde söyledi tabi![]() neyse işimiz bitti bizim paraları verip çıkcaktık tam bi kadın geldi benim yanımdan geçti çok telaşlıydı![]() sıcaklık için geldim dedi![]() ben biraz oyanlandım o arada aramzı biraz limoniydi bnimkiyle![]() dinledim iyice![]() sonra paralarımızı verdik ve çıktık ordan![]() eve geldim bi yandan kadının söyledikleri bi yandan sevgilime olan aşkım bi yandan da o sıcaklık![]() sıcaklık neydi![]() kafam o kadar karışmıştı ki![]() ![]() ertesi gün dershanede son saate girmedim tekrar gittim oraya![]() kadın beni tanıdı hemen derdimi anlattım sıcaklık dedim![]() socaklık için bana ayetler verdi![]() bunları karabiber ve tuzla 7 gece yakcaksın dedi![]() sonra sana bağlanır başka kimseyi görmez dedi![]() yaptım![]() ilk gece o kadar kötü oldum ki![]() kokusu bile bana dokunuyordu![]() çok kötüydüm![]() ama 2 gece sevgilim arayıp baktığım her yerde seni görüyorum diyince![]() değiştim![]() ![]() nefis işte![]() bu yakmaların ardı bitmedi![]() en ufak bi kavga da o kadına gidiyordum![]() bigün elimde patladı![]() bana senden nefret ediyorum dedi![]() kadına gittim bu kez iki tane ayet birden yak dedi bana seninkni tutmuyor dedi![]() tamam dedim yaktıkça adam bana soğudu![]() hayatına başka bi kızı aldı![]() ben o kadar kötü oldum ki![]() hem günaha girmiştim hem de sevdiğimden olmuştum![]() 5 ay hastanelerde geçti![]() panik atak olmuştum![]() ataklar geliyordu![]() ruhum azaptaydı![]() zaten şeytan azapta gerek sonra tövbe ettim![]() o dönemde salat-ı tefriciyye duasını ezberledim![]() onu okudum sürekli![]() Allahım dedim bana beni affettiğini onunla göster dedim![]() aradı beni![]() barıştık![]() şimdi hala bazen saçmalaıyor çocuk![]() ve ben ağzımı açıp bişey söyleyemiyorum![]() çünkü biliyorum ki benim yüzümden başımıza geldi bunlar şimdi sadece dua ediyorum![]() ama yaşanması gerekiyormuş diye düşünüyorum![]() çünkü eğer ben böyle bişey yaşamasaydım iflah olmazdım![]() yaşanması gerekiyormuş ki yaşamışım ama kimse aynı hataya düşmesin![]() Allahla aranıza kimse giremez arkadaşlar![]() ben şaşırmıştım![]() naptığımı bilmiyordum![]() o yüzden bu hataya düştüm![]() çok kötü durumda olup da hocalarda medet arayanlara bu yazım![]() benim gibi olmayın diye bu çabam![]() inanılmaz bi azap çünkü![]() Rabbim şaşırtmasın kimseyi![]() kimseyi onların eline düşürmesin bazen ben zorlandığımda şeytan hala git ona diyor bana şeytanın sesini duyuyorum ben![]() bunu yaşayanınız var mı bilmiyorum ama ben duyuyorum![]() ve öyle anlarda Allahım diyorum beni o tarafa itme![]() ve o an da bana msj geliyor ondan yada başka bişey oluyor sakın sakın düşmeyin o tuzaklara,dualarla kalın![]() ![]()
|
|
|
|