![]() |
Hocadan Medet Umanlar..Bi Okuyun Bunu..
arkadaşlar ben qeçen sene bulunduğum şehirde bi arkadaşımla birlikte bi hocaya qittim,sadece baktırcaktık kendimize ve sevgililerimize..kadın çok iyi biliyor dediler..o zaman daha üniversite sınavına hazırlanıyorduk tabi dershaneyi filan bıraktık hemen gittik..ben ilk kez bir hocaya gidiyordum..çok korkmuştum..ayetel kürsi okuya okuya gittim..o yol hiç bitmiycek sanmıştım ama bitti..kadın duvara bakıyordu..anne adını ve baktırmak istediğin kişinin adını veriyordun ve o bakıyordu..içerisi doluydu..biraz bekledikten sonra bizi aldı içeriye..isimleri söyledik baktı..Allah günah yazmasın bildi bişeyleri..ama geçmişi tabi..onu bilebilir..gelecekle ilgili şeylerde söyledi tabi..neyse işimiz bitti bizim paraları verip çıkcaktık tam bi kadın geldi benim yanımdan geçti çok telaşlıydı..sıcaklık için geldim dedi..ben biraz oyanlandım o arada aramzı biraz limoniydi bnimkiyle..dinledim iyice..sonra paralarımızı verdik ve çıktık ordan..eve geldim bi yandan kadının söyledikleri bi yandan sevgilime olan aşkım bi yandan da o sıcaklık..sıcaklık neydi..kafam o kadar karışmıştı ki... ertesi gün dershanede son saate girmedim tekrar gittim oraya..kadın beni tanıdı hemen derdimi anlattım sıcaklık dedim..socaklık için bana ayetler verdi..bunları karabiber ve tuzla 7 gece yakcaksın dedi..sonra sana bağlanır başka kimseyi görmez dedi..yaptım..ilk gece o kadar kötü oldum ki..kokusu bile bana dokunuyordu..çok kötüydüm..ama 2.gece sevgilim arayıp baktığım her yerde seni görüyorum diyince..değiştim...nefis işte..bu yakmaların ardı bitmedi..en ufak bi kavga da o kadına gidiyordum..bigün elimde patladı..bana senden nefret ediyorum dedi..kadına gittim bu kez iki tane ayet birden yak dedi bana seninkni tutmuyor dedi..tamam dedim yaktıkça adam bana soğudu..hayatına başka bi kızı aldı..ben o kadar kötü oldum ki..hem günaha girmiştim hem de sevdiğimden olmuştum.. 5 ay hastanelerde geçti..panik atak olmuştum..ataklar geliyordu..ruhum azaptaydı..zaten şeytan azapta gerek . sonra tövbe ettim..o dönemde salat-ı tefriciyye duasını ezberledim..onu okudum sürekli..Allahım dedim bana beni affettiğini onunla göster dedim..aradı beni..barıştık..şimdi hala bazen saçmalaıyor çocuk..ve ben ağzımı açıp bişey söyleyemiyorum..çünkü biliyorum ki benim yüzümden başımıza geldi bunlar . şimdi sadece dua ediyorum..ama yaşanması gerekiyormuş diye düşünüyorum..çünkü eğer ben böyle bişey yaşamasaydım iflah olmazdım..yaşanması gerekiyormuş ki yaşamışım ama kimse aynı hataya düşmesin..Allahla aranıza kimse giremez arkadaşlar..ben şaşırmıştım..naptığımı bilmiyordum..o yüzden bu hataya düştüm..çok kötü durumda olup da hocalarda medet arayanlara bu yazım..benim gibi olmayın diye bu çabam..inanılmaz bi azap çünkü..Rabbim şaşırtmasın kimseyi..kimseyi onların eline düşürmesin . bazen ben zorlandığımda şeytan hala git ona diyor bana . şeytanın sesini duyuyorum ben..bunu yaşayanınız var mı bilmiyorum ama ben duyuyorum..ve öyle anlarda Allahım diyorum beni o tarafa itme..ve o an da bana msj geliyor ondan yada başka bişey oluyor sakın sakın düşmeyin o tuzaklara,dualarla kalın...
|