Yalnızlık,Sevilmemek Çok Zor... |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalnızlık,Sevilmemek Çok Zor...bi Allah'ın kulu bakmıyor banasevmeyi bırakın,hoşlanmıyor,yaa bakmıyor bileelim yüzüm düzgünherkes güzel olduğumu söylüyoraynaya bakınca kaçıp gitmiyorum yaniama ne nasibim var ne kısmetimbi sevgilim varama arkadaş gibiyizben seviyorum ama o sevmiyorkaç kere terketti yalvardım o kadar zor döndüsevilmemekten bıktımtek çocuğum benannem babamdan başka kimsem yokonlardan başka da kimse sevmez beniyani onlarda mecbur yavrularıyım sonuçtao kadar yalnızım kidoğru düzgün arkadaşım bile yokkimseyle konuşamıyorum birşey paylaşamıyorumömrüm hep yalnızlıkla geçtisanki yalnızlık kaderim gibiben ne dua ettiysem değişmedipes ettim artık ta zatenhayattan hiçbir beklentim yokbaşıma gelenlere de şaşrmıyorum kaderimi izliyorum sadece filim izler gibiama diyorum muhakkak bişey olmalı,bi dua vs bişey olmalı bu laneti çözmeli,ya da kaderi değiştirmelirica ediyorum birşey diyin banaşu duayı oku,şunu yap diyinlütfen birşey önerinhergün ağlıyorumben böyle ölmek istemiyorum --- Sonraki mesaj --- o kadar iyi biliyorum ki hayatımın her döneminde olduğu gibi kimse bu yazıyı tınlamıycak! |
|