![]() |
Yalnızlık,Sevilmemek Çok Zor...
bi Allah'ın kulu bakmıyor bana.sevmeyi bırakın,hoşlanmıyor,yaa bakmıyor bile.elim yüzüm düzgün.herkes güzel olduğumu söylüyor.aynaya bakınca kaçıp gitmiyorum yani.ama ne nasibim var ne kısmetim.bi sevgilim var.ama arkadaş gibiyiz.ben seviyorum ama o sevmiyor.kaç kere terketti yalvardım o kadar zor döndü.sevilmemekten bıktım.tek çocuğum ben.annem babamdan başka kimsem yok.onlardan başka da kimse sevmez beni.yani onlarda mecbur yavrularıyım sonuçta.o kadar yalnızım ki.doğru düzgün arkadaşım bile yok.kimseyle konuşamıyorum birşey paylaşamıyorum.ömrüm hep yalnızlıkla geçti.sanki yalnızlık kaderim gibi.ben ne dua ettiysem değişmedi.pes ettim artık ta zaten.hayattan hiçbir beklentim yok.başıma gelenlere de şaşrmıyorum kaderimi izliyorum sadece filim izler gibi.ama diyorum muhakkak bişey olmalı,bi dua vs. bişey olmalı bu laneti çözmeli,ya da kaderi değiştirmeli.rica ediyorum birşey diyin bana.şu duayı oku,şunu yap diyin.lütfen birşey önerin.hergün ağlıyorum.ben böyle ölmek istemiyorum.
--- Sonraki mesaj --- o kadar iyi biliyorum ki hayatımın her döneminde olduğu gibi kimse bu yazıyı tınlamıycak! |