Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, olur, yardım

Ne Olur Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olur Yardım Edin

arkadaşlar biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruzama 2 görümcem ve eltim yüzünden yuvam dağılmak üzereevime çok müdahale ediyolar dirlik düzen bırakmıyolarbenimlede artık konuşmuyolar bende onlarla konuşmuyorum evimden kocamdan uzak tutmak için ama benimle konuşmayıp kocamla konuşuyolar ve sürekli konuşmaları kavgaya sebebiyet veriyorartık dayanamıyorum 1 tane çocuğum var 2bebeğe hamileyim ama inanın dayanacak gücüm kalmadı kocamın onlarla muhabbetini kesmek istiyorum bu yuvanın dağılmaması için bunlarla bağlarını koparması lağzımçünkü beni kabullenmediler ve hiç istemedilerne yapmalıyımne okumalıyımallah rızası için yardım edinboşanmak istemiyorum ama dayanamıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Olur Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olur Yardım Edin

keenlem Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruzama 2 görümcem ve eltim yüzünden yuvam dağılmak üzereevime çok müdahale ediyolar dirlik düzen bırakmıyolarbenimlede artık konuşmuyolar bende onlarla konuşmuyorum evimden kocamdan uzak tutmak için ama benimle konuşmayıp kocamla konuşuyolar ve sürekli konuşmaları kavgaya sebebiyet veriyorartık dayanamıyorum 1 tane çocuğum var 2bebeğe hamileyim ama inanın dayanacak gücüm kalmadı kocamın onlarla muhabbetini kesmek istiyorum bu yuvanın dağılmaması için bunlarla bağlarını koparması lağzımçünkü beni kabullenmediler ve hiç istemedilerne yapmalıyımne okumalıyımallah rızası için yardım edinboşanmak istemiyorum ama dayanamıyorum

SEni anlıyorum ama kocanla muhabbetlerini kesmek yerine onlara kendini sevdirme dost olma duası isteseydin yaEt tırnaktan ayrılırmı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Olur Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olur Yardım Edin

Canim kocan seni cok seviyorsa neden baska kadinlarin sözünü dinliyor? gerci bunu yapmayan erkek dünyada cok nadir galibabir kitapta okumusdum, iftiralara karsi buruc suresi okunuyormus Forumdada söyle bir yöntem verilmisdi: senin aleyhine konusan bir topluluga girecegin zaman yol boyunca ya muzil cc okuyorsun, onlarin bulundugu mekana veya odaya girincede "summum bukmun umyun fehum la yerciun"ayetini okuyorsun Éger onlarla ayni ortamda bulunmasan bile niyetini ederek bu ayeti okuyabilirsin diye düsünüyorum
Bide dua kitabimda söyle bir yöntemde var Dilinden korktugun insanlarin yanina gidecegin vakit 9x "La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikuhul ebsara ve huvel latfiul habir"diye okuyorsun, böyelikle karsindaki insanlar seni fark etmiyorlar, hakkinda kötü söz söyleyemiyorlar, kisacasi "görmüyorlar"

tenekebilezikte hakli, belkide ilk adimi senden bekliyor olabilirler, ama simdiye kadar o kadar cok sey gördük duyduk ki, bundan sonra insan karis tarafin iyi niyetli olabilecegine ihmal bile veremiyor, allah yardimcin olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com