ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Ne Olur Yardım Edin (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=248834)

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 06:15 AM

Ne Olur Yardım Edin

arkadaşlar biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz.ama 2 görümcem ve eltim yüzünden yuvam dağılmak üzere.evime çok müdahale ediyolar dirlik düzen bırakmıyolar.benimlede artık konuşmuyolar bende onlarla konuşmuyorum evimden kocamdan uzak tutmak için ama benimle konuşmayıp kocamla konuşuyolar ve sürekli konuşmaları kavgaya sebebiyet veriyor.artık dayanamıyorum 1 tane çocuğum var 2.bebeğe hamileyim ama inanın dayanacak gücüm kalmadı kocamın onlarla muhabbetini kesmek istiyorum bu yuvanın dağılmaması için bunlarla bağlarını koparması lağzım.çünkü beni kabullenmediler ve hiç istemediler.ne yapmalıyım.ne okumalıyım.allah rızası için yardım edin.boşanmak istemiyorum ama dayanamıyorum.

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 06:16 AM

Ne Olur Yardım Edin

keenlem Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz.ama 2 görümcem ve eltim yüzünden yuvam dağılmak üzere.evime çok müdahale ediyolar dirlik düzen bırakmıyolar.benimlede artık konuşmuyolar bende onlarla konuşmuyorum evimden kocamdan uzak tutmak için ama benimle konuşmayıp kocamla konuşuyolar ve sürekli konuşmaları kavgaya sebebiyet veriyor.artık dayanamıyorum 1 tane çocuğum var 2.bebeğe hamileyim ama inanın dayanacak gücüm kalmadı kocamın onlarla muhabbetini kesmek istiyorum bu yuvanın dağılmaması için bunlarla bağlarını koparması lağzım.çünkü beni kabullenmediler ve hiç istemediler.ne yapmalıyım.ne okumalıyım.allah rızası için yardım edin.boşanmak istemiyorum ama dayanamıyorum.

SEni anlıyorum ama kocanla muhabbetlerini kesmek yerine onlara kendini sevdirme dost olma duası isteseydin ya...Et tırnaktan ayrılırmı..?

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 06:16 AM

Ne Olur Yardım Edin

Canim kocan seni cok seviyorsa neden baska kadinlarin sözünü dinliyor? gerci bunu yapmayan erkek dünyada cok nadir galiba...bir kitapta okumusdum, iftiralara karsi buruc suresi okunuyormus. Forumdada söyle bir yöntem verilmisdi: senin aleyhine konusan bir topluluga girecegin zaman yol boyunca ya muzil c.c. okuyorsun, onlarin bulundugu mekana veya odaya girincede "summum bukmun umyun fehum la yerciun"ayetini okuyorsun. Éger onlarla ayni ortamda bulunmasan bile niyetini ederek bu ayeti okuyabilirsin diye düsünüyorum.
Bide dua kitabimda söyle bir yöntemde var. Dilinden korktugun insanlarin yanina gidecegin vakit 9x "La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikuhul ebsara ve huvel latfiul habir"diye okuyorsun, böyelikle karsindaki insanlar seni fark etmiyorlar, hakkinda kötü söz söyleyemiyorlar, kisacasi "görmüyorlar".

tenekebilezikte hakli, belkide ilk adimi senden bekliyor olabilirler, ama simdiye kadar o kadar cok sey gördük duyduk ki, bundan sonra insan karis tarafin iyi niyetli olabilecegine ihmal bile veremiyor, allah yardimcin olsun