|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| döneceğimi, edin, lütfen, tarafa, yardım, şaşırdım |
Ne Tarafa Döneceğimi Şaşırdım Lütfen Yardım Edin.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Tarafa Döneceğimi Şaşırdım Lütfen Yardım Edin..Kızlar hiç böyle olmamıştım ![]() Son bir aydır sanki kendimi ölecek gibi hissediyorum![]() Sanki sürekli azrail yanı başımda canımı almak için bekliyor![]() Sürekli nefesim kesiliyor elim ayağım titriyor ve herşeyi umutsuz düşünüyorum![]() Bazen öyle dereceye geliyorum ki borçlarım var ölürsem onları kim ödeyecek diyorum![]() Dün mezar ziyaretine gittik dönüşte fenalaştım yine![]() O mezarda sanki ben yatacakmışım gibi hatta dönüşte sanki orda ben kaldım beni bırakıp arkamdan el sallıyorlarmış gibi hissettim![]() Bu düşüncelerim ne anlama geliyor kafayı yemek üzereyim![]() Bide dün gece yatakta sabah ezanı okunurken ağladım ![]() Hiçbir ibadetimi tam yapamadım kendimi çok günahkar hissediyorum ölürsem ne yapacağım bu halde diye düşündüm![]() Hatta içimdeki bi his elini çabuk tut öleceksin bütün ibadetlerini yapmaya çalış diyor![]() Bu düşüncelerim bana acaba malum mu oluyor yani ne bileyim sürekli boğulma riski,sürekli kendimi mezarda düşünmek![]() Mafediyor beni![]() Ne zamandır namaza başlamak için hevesleniyorum ama sürekli erteliyorum ![]() Oruç belki tutamamam bünyem çok hassas biraz sağlık sıkıntılarım var![]() Ama namazımı kılmak istiyorum bi türlü başlayamadım![]() ![]() Bu günlerde dünyanın ne kadar boş olduğunu hissediyorum ![]() Bazen ne için çalışıyoruz ne için sabah işe gidiyoruz die düşünüyorum![]() Evlenemeyeceğim yuva kurmadan ölecek gibi hissediyorum kendimi![]() Hatta bazen kendimi aşıp sanki ben ölmüşüm ruhum evin içinde dolaşıyor ailem ağlıyor arkamdan gibi hissediyorum![]() Gözlerim doluyor sonra onların ağlayan halini görünce![]() Çok yalnızım ailem dışında başımı omzuna koyup ağlayacağım ne bir arkadaşım nede sevgilim var dört duvar arasında çıldırmak üzereyim![]() İşe gidiyorum orda da aynı düşüncelerle yaşıyorum![]() Yaşım 27![]() Bazen etrafımda bıcır bıcır gençler görünce gözlerim doluyor eğlenin gülün hiçbir şey için üzülmeyin diyorum içimden![]() Halbuki başımdan öyle kötü bir olayda geçmedi![]() Sadece sevgisizlikten oldu sanırım![]() Bugüne kadar kimse beni sevmedi ben sevdi zannettim ve hep bişeyler olması için uğraştım didindim ama hala yalnızım![]() Bunların yorgunluğu da var tabiki![]() ![]() Bugüne kadar neye elimi atsam kuruttum hiçbir işim tam sonuçlanmadı ![]() Kendimi çok bıkkın bezgin hissediyorum![]() Aslında biliyorum nasıl iyi olacağımı ![]() İçimden bir his namaza başla dualarını et diyor sıkıntın bitecek diyor ama bi türlü başlayamadım ![]() Bakıyorum herkes mutlu mesut gülüyor oynuyor ![]() Ben en mutluluğumda bile yüzüme takıyorum maskelerimi içimde kocaman dolmayan bi boşluk var sanki![]() Bi el aradım senelerce beni kurtarsın bu psikolojiden diye![]() Her elimi attığımda o eller yok oldu![]() Ben mi uğursuzum bilmiyorum Neden bana böyle oluyor neden sürekli ölecek gibi hissediyorum nolursunuz bunun açıklamasını yapın
|
|
|
|