Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okuyabilirim

Ne Okuyabilirim?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Okuyabilirim?

Arkadaslar gercekten yardima ihtiyacim varsimdi durum soyleben buyuden filan korkarimonce yani ayrildigimizda ilk basta aklima dua (yani burdaki dualari) okumak gelmemistidirek buyu sayfasina dalmistiiste malzemeleri filan almistimanlamiyordum gunah oldugunu o an nasil psikolojideysem aklima bile gelmemistiilk ne biliyim sirkeye resimmi atiyordun nesacma seylerbide yapmadan once ben nelerin musallat oldugunu filan okudum korktumneyse kavanoza resmi salip cikarmam ve uzerinden aglayarak tovbe etmem bir olduyani yapamamistimsonra dua okumaya basladimhalada okuyorum6 ay filan gecti herhaldeaklima buyu gelmemistivekf dusundum yaptircaktim ama bunlain hepsi buyuymussimdi ben buyu filan yaptiramam geberirim korkumdanayrica yaptirmamda kendimi taniyorum cunkiama bi sey aklimda sanki yaptir,yaptirmicakmisin diyo butun gundeliricem sey gibi bi sey hani magazada bi seyi begenmeyince satan kisi bu sana yakisiyo guzel olucak diye insanin kafasini yiyor ya oyle bi seyturkcem bozuk kusura bakmayinne okuya bilirim bunu olmamasi icin?
Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Okuyabilirim?

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ne Okuyabilirim?

okumuycaksın çünkü sen allahu tealadan korkuyorsun
sana onu diyeni yaradandan korkuyorsun
ne cehenneme gitmek istiyorsun, ne de dünyanın ve ahiretinin batmasını istiyorsun

cennette peygamberle olmak varken sümüklü bir oğlan için şeytana evet demiyceksin

sana bunu söyleyen ses şeytanın sesi, bunu biliyorsun şeytanın paçasından cehenneme sürüklediği bathsızlardan olma

çok fazla düşünmeye gerek yok

amentü billahi ve rusulihi diyiceksin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com