![]() |
Esmalarla İlgili Birkaç Soru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmalarla İlgili Birkaç Soruslmlar ![]() ![]() 1-esma okumaya başlamak için birinden el falan almak gerekiyor mu yoksa herkes dilediği gibi okuyabiliyor mu? 2- sayılı okumak için ille abdestli ve kıbleye dönüp oturmak ve öyle okumak mı gerekiyor yoksa mesela otobüste giderken veya yolda yürürken falan da okuyabilir miyiz? 3- Biliyorum Allah adları ama ne bileyim birisini aşık etmek vs ![]() ![]() cvplarsanız sevinirim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmalarla İlgili Birkaç Sorucenedra Nickli Üyeden Alıntı slmlar ![]() ![]() 1-esma okumaya başlamak için birinden el falan almak gerekiyor mu yoksa herkes dilediği gibi okuyabiliyor mu? 2- sayılı okumak için ille abdestli ve kıbleye dönüp oturmak ve öyle okumak mı gerekiyor yoksa mesela otobüste giderken veya yolda yürürken falan da okuyabilir miyiz? 3- Biliyorum Allah adları ama ne bileyim birisini aşık etmek vs ![]() ![]() cvplarsanız sevinirim ![]() 1)1000 den sonrası için tarikatta eğitmenlerden destek almak gerekir şahsi kanaatim 2)Aklına gelen her an Esma'ları zikredebilirsin ![]() ![]() 3)Sadece Esma zikri ile büyünün bilindik bir alakası yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Şahsi bildiklerim bu yönde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esmalarla İlgili Birkaç SoruEsmalar büyük enerji merkezleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|