Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, bekliyorum, için, rızası, yardımlarınızı

Allah Rızası İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar,Biz dört kardeşiz ben evliyim ve ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyorumBabam 10 yıl önce vefat ettiAnneciğim iki kardeşimle yaşıyorSıkıntım şudur ki her iki kardeşimde anneme zulüm etmekteKız kardeşim ve erkek kardeşimden dolayı annemin gözünün yaşı dinmiyorErkek kardeşim birsürü annemin üzerine borç yapıyor bütün alacaklılar evi basıyorKız kardeşim annemi düşman gibi görüyor bağırıyor, azarlıyor hatta şiddete kadar varan tutumlar sergiliyorBunların yaşının biri 31 yaşında kız olan eşinden ayrı 37 yaşındaNe zaman annemi arasam hep ağlar hep üzgünGecem gündüzüm annemin ferahına ermesi adına dua etmekle geçiyorOnların ikisinin anneme karşı zülüm ve yalanlarının engellenmesi bildiğiniz bir dua bir yöntem varmı:Ne olur Allah rızası için yardımcı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

rabbim anacığının yardımcısı olsun
ne kadar üzücü okurken dehşete kapıldım,
allah büyüktürsanırım kız kardeşin eşinden ayrılmış olmanın bunalımını üzerinden atamamış, diğeri bir düzen kurmadığı için
bu konuda çok bir bilgim yok ama annen kardeşlerinin üzerine, sevgi ve muhabbetin artması için ya vedud esmasını okusa sanırım iyi olur birde üzerlerine hep ayetel kürsi okusun üflesin çok tesirlidirallah yar ve yardımcınız olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bende gerçekten üzüldümBenim 2 erkek kardeşim de bir süre önce bu anlattıklarınızın 3/1 i olmasa bile huzursuzluk verdiğini ve çok kahrolduğumu biliyorum Benim de aklıma tek gelen şey şimdilik Peygamber efendimizin yanına gelen birinin; ahlakı bozuk çocukları için dua istediğinde ona bol bol estağfurullah çekmesini söylemiştir Rabbim hidayetini nasip etsin kardeşlerinize, yüreklerine merhamet tohumu eksin inşlh
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Allah razı olsun yasem74Anneciğim gece yatıncaya kadar aynen bunları okuyor ama nafileAllah büyükHer ikiside ayrı bir sıkıntı biri maddi anlamda bitiriyor biride manevi anlamda:_(

--- Sonraki mesaj ---

Saolasın yeliscimAllah razı olsunBen kendim, annem adına ne okuyabilirim onu bulmaya çalışıyorumAllah kimseyi evladıyla terbiye etmesinEvladın hayırlısını nasip etsin RabbimAmin

--- Sonraki mesaj ---

Yaklaşık iki saat önce görüştüm yine ağlıyorduKız kardeşim dün üzerine yürümüş tartaklamış bir sürü olmayacak laflar sarf etmişYanıma getiriyorum annemi burda biraz kafasını dinliyor ama dönünce yine başlıyor sıkıntılarıAnlatsam sayfalar almaz Anneciğimin yaşadıklarınıAllahım sen yarım etAmin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com