ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Allah Rızası İçin Yardımlarınızı Bekliyorum (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=248371)

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 07:32 AM

Allah Rızası İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

Arkadaşlar,Biz dört kardeşiz ben evliyim ve ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum.Babam 10 yıl önce vefat etti.Anneciğim iki kardeşimle yaşıyor.Sıkıntım şudur ki her iki kardeşimde anneme zulüm etmekte.Kız kardeşim ve erkek kardeşimden dolayı annemin gözünün yaşı dinmiyor.Erkek kardeşim birsürü annemin üzerine borç yapıyor bütün alacaklılar evi basıyor.Kız kardeşim annemi düşman gibi görüyor bağırıyor, azarlıyor hatta şiddete kadar varan tutumlar sergiliyor.Bunların yaşının biri 31 yaşında kız olan eşinden ayrı 37 yaşında.Ne zaman annemi arasam hep ağlar hep üzgün.Gecem gündüzüm annemin ferahına ermesi adına dua etmekle geçiyor.Onların ikisinin anneme karşı zülüm ve yalanlarının engellenmesi bildiğiniz bir dua bir yöntem varmı:Ne olur Allah rızası için yardımcı olsun.

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 07:33 AM

rabbim anacığının yardımcısı olsun...
ne kadar üzücü okurken dehşete kapıldım,
allah büyüktür..sanırım kız kardeşin eşinden ayrılmış olmanın bunalımını üzerinden atamamış, diğeri bir düzen kurmadığı için....
bu konuda çok bir bilgim yok ama annen kardeşlerinin üzerine, sevgi ve muhabbetin artması için ya vedud esmasını okusa sanırım iyi olur birde üzerlerine hep ayetel kürsi okusun üflesin çok tesirlidir...allah yar ve yardımcınız olsun

Bende gerçekten üzüldüm.Benim 2 erkek kardeşim de bir süre önce bu anlattıklarınızın 3/1 i olmasa bile huzursuzluk verdiğini ve çok kahrolduğumu biliyorum. Benim de aklıma tek gelen şey şimdilik. Peygamber efendimizin yanına gelen birinin; ahlakı bozuk çocukları için dua istediğinde ona bol bol estağfurullah çekmesini söylemiştir. Rabbim hidayetini nasip etsin kardeşlerinize, yüreklerine merhamet tohumu eksin inşlh....

Allah razı olsun yasem74..Anneciğim gece yatıncaya kadar aynen bunları okuyor ama nafile..Allah büyük..Her ikiside ayrı bir sıkıntı biri maddi anlamda bitiriyor biride manevi anlamda:_(

--- Sonraki mesaj ---

Saolasın yeliscim.Allah razı olsun..Ben kendim, annem adına ne okuyabilirim onu bulmaya çalışıyorum..Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.Evladın hayırlısını nasip etsin Rabbim..Amin

--- Sonraki mesaj ---

Yaklaşık iki saat önce görüştüm yine ağlıyordu..Kız kardeşim dün üzerine yürümüş tartaklamış bir sürü olmayacak laflar sarf etmiş.Yanıma getiriyorum annemi burda biraz kafasını dinliyor ama dönünce yine başlıyor sıkıntıları..Anlatsam sayfalar almaz Anneciğimin yaşadıklarını.Allahım sen yarım et..Amin.