![]() |
Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var !arkadaslar ben yarın ygssye gırecegım,ben baska bı bolumu yarım bırakmıstım,yıllar sonra aılemın ısrarıyla unıye gırcem nasıpse,lıse puanım düşük,sözelcıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-moda tasarımı bölumu EA diyorlar sözelcılerın hıcmı şansı yok? 2-ıstanbulda okumayı düşünuyorum hangı unıversıtelerde var? 3-puanı cokmu,sanırım özel yeteneklede alıyolar ![]() ![]() 4-zor bır bolummu bılenler detay verebılırmı? 5-gece ogretımı yada 2 yıllıgı varmı? 6-enson olarak ben bu okulu çalışarak da okuyabılırmıyım? tesekkurler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var !Tam detayları bilmiyorum ama İTÜ'nin Abd'deki Fashion Institute of Technology ile ortak eğitim verdiğini biliyorum ![]() ![]() ![]() Çok ama çok iyi bir eğitimi var dolayısıyla ![]() 2 yıllık olduğunu sanmıyorum ![]() Puanı evet EA tercih ettiğin takdirde katsayın düşecektir ![]() Artı olarak LYS puanı da istiyor olması lazım(bundan emin değilim) Özel yetenek sınavına gireceksin mutlaka ![]() Zor bir bölüm çünkü meslek olarak alternatifi olmayan bir branş ![]() ![]() Okurken çalışmak elbette mümkün,öğrencilik zor zanaat nitekim ![]() ![]() Yarın için başarılar |
![]() |
![]() |
|