![]() |
Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var !
arkadaslar ben yarın ygssye gırecegım,ben baska bı bolumu yarım bırakmıstım,yıllar sonra aılemın ısrarıyla unıye gırcem nasıpse,lıse puanım düşük,sözelcıyım..ingilizcem ıyı..çizimim,tasarı yetenegım ıyı,makyaj konusunda uzmanım zaten.sorularım şunlar
1-moda tasarımı bölumu EA diyorlar sözelcılerın hıcmı şansı yok? 2-ıstanbulda okumayı düşünuyorum hangı unıversıtelerde var? 3-puanı cokmu,sanırım özel yeteneklede alıyolar.. 4-zor bır bolummu bılenler detay verebılırmı? 5-gece ogretımı yada 2 yıllıgı varmı? 6-enson olarak ben bu okulu çalışarak da okuyabılırmıyım? tesekkurler... |
Moda Tasarımı Bölümü Hakkında Sorularım Var !
Tam detayları bilmiyorum ama İTÜ'nin Abd'deki Fashion Institute of Technology ile ortak eğitim verdiğini biliyorum...
Çok ama çok iyi bir eğitimi var dolayısıyla. 2 yıllık olduğunu sanmıyorum. Puanı evet EA tercih ettiğin takdirde katsayın düşecektir. Artı olarak LYS puanı da istiyor olması lazım(bundan emin değilim) Özel yetenek sınavına gireceksin mutlaka. Zor bir bölüm çünkü meslek olarak alternatifi olmayan bir branş.. Okurken çalışmak elbette mümkün,öğrencilik zor zanaat nitekim.. Yarın için başarılar |