Zayıflatan Kokteyller |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zayıflatan KokteyllerEvde kolayca yapabileceğiniz bir kaç kokteyl tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum Bol vitaminli ve zayıflatıcı Düğün öncesi devamlı şekilde içtim ve faydasını gördüm, şuan gene başlandım içmeğe hangisinden başlayalım yapmaya yeşil kokteyl mi istersiniz kırmızı mı ilk olarak en çok yaptığımın tarifini yazayım malzemeler: 1 yeşil elma büyüklüyüne göre değişir küçükse 2 tane de kata bilirsiniz 1 demet kereviz dalı yoksa kendiside olabilir ve bir demet diil biraz maydanoz bunları bledırden geçiyoruz ve çok bekletmeden yemekten 30 dakka önce içiyoruz zayıflatıcı etkisinden ziyade vücudu toksinlerden arındırıyor tadını beğenmezseniz diğerine geçelim 1 orta boy organik domates 1 taze havuç 200 ml diyetik süt (süt sevmeyenler kefirlede yapa bilirler) gene aynı şekilde yapıb süte ilave ediyorsunuz ve üçüncü tadı en güzel olanı 2 kivi soymicaksın olduğu gibi 1 karpuz dilimi vee bi dilim limon bunuda aynı şekilde blendırdan geçiyorsun, lakin sabahları içmek şart ve 4 kokteylimiz 3 kaşık yulaf ezmesini blendırde eziyoruz üzerini alacak kadar sıcak su ilave ediyoruz+ 200 gram avakado+250 ml yeşil çay+100 gram gibi azacık ahududu ilave ediyoruz deminden moruk türkçe nedir die bakıyorum bizim dilde ahududuya moruk denir Ağız tadınıza göre kokteylinizi seçin ve yapın heleki dietteyseniz etkisini bire beş görürsünüz Sağlıklı ve zayıf kalmak dileğiyle |
|