![]() |
Kum Midyeli Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kum Midyeli Makarna![]() 1 paket cannelloni makarna 200 gr kuru fasulye 400 gr temizlenmiş kum midyesi 20 gr fesleğen 2 gr pul biber 20 cl zeytin yağı 20 gr sarımsak 1 soğan 25 cl beyaz şarap 20 gr üzüm sapı 10 gr maydanoz 20 cl süt Kum midyeli makarna: Kuru fasulyeleri bir gece öncesinden suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tavada ısıtıp sarımsak,üzüm sapları, midye, pulbiber ve şarabı ekleyip pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Cannelloni makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 8 dakika haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|