![]() |
Kuzu Etli Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Makarna![]() 600 gr un 6 yumurta 1 kahve fincanı zeytinyağı 50 gr kıyılmış soğan 200 gr kuzu eti 30 cl kırmızı şarap 200 gr kiraz domates 20 gr kıyılmış taze nane 400 gr konserve domates Tuz karabiber 3 diş kıyılmış sarımsak 1 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen Kuzu etli makarna: Elenmiş unun ortasını havuz gibi açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağının yarısını geniş bir tavaya alıp ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlenmiş hamuru buzdolabından alın ve un serpilmiş tezgahın üzerinde merdane yardımıyla açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye 3 litre kadar suyu aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|