![]() |
Patatesli Pamuk Pogaca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli Pamuk Pogaca![]() Hamur icin: 2 su bardagi ilik süt, 1 su bardagi siviyag 1 paket yasmaya, 2 yemek kasigi tozseker 2 tatli kasigi tuz 1 yumurta beyazi aldigi kadar un ic harci: 4-5 orta boy haslanmis patates 2 orta boy sogan siviyag 1 demet maydanoz Tuz, pulbiber ve karabiber Üzerine icin: 1yumurta sarisi susam Hamur malzemlerinden yumusak bir hamur elde ediyoruz ve mayalanmaya birakiyoruz ![]() Bu arada haslanmis patatesleri ve soganlari kücük, kücük dogruyoruz ![]() ![]() ![]() Mayalanan hamurdan bezeler yapip yaglanmis zemine diziyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|