![]() |
Kadayıflı Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadayıflı Börek![]() 250 gr tel kadayıf 125 gr eritilmiş tereyağı Tuz karabiber İç malzeme için 1 soğan 200 gr dilimlenmiş mantar Tuz karabiber toz kırmızı biber Üzeri için 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 kahve fincanı krema 1 kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri Kadayıflı börek : Soğanı temizleyip piyaz şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Kadayıf, eritilmiş tereyağı, tuz ve karabiberi ayrı bir kapta harmanlayın ![]() ![]() Mantarlı karışımı kek kalıbının ortası na, yumurtalı karışımıda mantarların üzerine gezdirerek dökün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|