Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kirde, kolay

Kolay Kirde

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kolay Kirde





Yarım kg kemiksiz parça kuzu eti
25 su bardağı su
2 yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz, karabiber

Kolay kirde:
Kuzu etini tencereye alıp 25 bardak suyla haşlayın Tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın Etleri tel tel ayırın
Teflon tavayı yağlayın Bir yufkayı kenarları tavanın dışında kalacak şekilde yerleştirin Yufkanın üzerine bir fırça yardımıyla sıvıyağ sürün Eti ilave edin

Diğer yufkayı küçük parçalara bölüp etin üzerine yerleştirin Kalan yağı yufkaların üzerine sürün Alttaki yufkanın kenarlarını içe doğru kıvırarak toplayın Et suyundan bir bardak kadarını üzerine gezdirin Ocakta ters yüz ederek pişirin Dilimleyip servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.