Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberiyeli, grissini

Biberiyeli Grissini

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberiyeli Grissini





25 su bardağı buğday unu
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı instant kuru maya
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 dal taze biberiye
1 su bardağı ılık su

Biberiyeli grissini:
Un, tuz ve mayayı yoğurma kabında harmanlayın Su ve zeytinyağını ekleyip yoğurun Küçük kesilmiş biberiye yapraklarını ilave edin Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 1 cm kalınlığında dikdörtgen şekilde açın Şeritler halinde kesip, yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.