![]() |
Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle CanneloniDeniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik) Malzemeler 18 Adet Cannelloni 1 İstakoz 2 Yengeç 20 cl Kaynatılmış Balık Suyu 2 Havuç 2 Kereviz Dalı 3 Rezene 5 cl ![]() 10 cl ![]() 20 gr ![]() 1 Soğan 1 Diş Sarımsak 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 25 cl ![]() 1 Demet Fesleğen Tuz, Karabiber Yemeğin Yapılışı İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun ![]() ![]() ![]() Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karışımı cannellonilerin içine doldurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|