Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, palamut

Bademli Palamut

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Palamut





1 palamut fileto
50 gr file badem
1 yumurta
1-2 dal roka
1 havuç
1 kabak
1 patates
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tuz, karabiber
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Bademli palamut:
Palamut filetoyı ortadan iki eşit parçaya bölün Un ve yumurta karışımına bulayıp her tarafını file bademle kaplayın
Havuç, kabak ve patatesin kabuklarını soyup seritler halinde doğrayın Tereyağı ile soteleyin Tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberle tatlandırın

Ayrı bir tavada balıkları kızartın Sebzeleri iki palamut dilimi arasına yerleştirin Roka ve patates cipsi ile servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.