![]() |
Cevizli Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Pay![]() 3 ![]() 2 su bardağı pudra şekeri 300 gr margarin 2 yumurta 1 su bardağı toz fındık 1 tatlı kaşığı tarçın İç malzeme: 10 yumurta 250 gr glikoz 1 ![]() 2 ![]() Yarım su bardağı su 4 su bardağı çekilmiş ceviz içi Cevizli pay: Hamur için gerekli tüm malzemeleri mikserle veya çırpma teliyle karıştırarak hamuru hazırlayın ![]() ![]() İç malzemeyi hazırlamak için yumurtaları çırpıp bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız iç malzemeyi tartın üzerine yayın ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : Cevizli payı dilediğiniz bir sos eşliğinde servis yapabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|