![]() |
Balkabaklı Pasta-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balkabaklı Pasta-1![]() KABAK PÜRESİ İÇİN 2 kg dilimlenmiş balkabağı 1 kg tozşeker 1 su bardağı su KEK İÇİN 4 yumurta 1 su bardağı tozşeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 ![]() KREMA İÇİN Kabak püresi 1 paket kremşanti 1 ![]() Yarım su bardağı ceviz SÜSLEMEK İÇİN Şeker hamuru Yeşil ve turuncu gıda boyası Toz antepfıstığı Balkabaklı pasta: Kabakları bir tencereye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|