![]() |
Muhallebili Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhallebili Pay![]() Hamuru için 150 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı 2 yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı tozşeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Alabildiğince un Muhallebisi için 4 su bardağı süt 1 su bardağı tozşeker 6 yemek kaşığı un 1 limonun rendelenmiş kabuğu 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Üzeri için Pudraşeker Toz Antepfıstığı Muhallebili pay: Yumurta ile tozşekeri mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Süt, tozşeker, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya ve unu bir tencerede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru unlanmış tezgahta merdane ile açıp 10 cm x 10 cm genişliğinde kesin ![]() ![]() ![]() Üzerine pudra şeker ve antepfıstığı serpip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|