Baynlardan Bazı Cvplar:)))) |
|
|
#1 |
|
|
Baynlardan Bazı Cvplar:))))Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? ![]() ![]() Kadın: Neden? ![]() ![]() Sizin yok mu?![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum ![]() ![]() Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? ![]() ![]() Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? ![]() ![]() Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız ![]() ![]() Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim ![]() ![]() Kadın: Nasıl? ![]() ![]() Gidiyor musunuz yoksa?![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? ![]() ![]() Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? ![]() ![]() Kadın: Sizden saklanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim ![]() ![]() Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
angelesdream
|
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız ![]() ![]() Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız ![]() ![]() Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim ![]() ![]() Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum ![]() ![]() ![]() harika!:) |
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
![]() ![]() Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız ![]() ![]() Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim ![]() ![]() Kadın: Nasıl? ![]() ![]() Gidiyor musunuz yoksa?![]() ![]() çok hoşuma gitti ![]() güzeL cevapLar tşkLEr :D
|
|
|
|
#5 |
|
black_R-O-S-E
|
Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? ![]() ![]() Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım ![]() ![]() hehe çok güsel ya paylaşım için saol
|
|
#7 |
|
tatia27
|
aklıma gelmişken söleyeyim geçenlerde parktayken birisiyle aramda geçen dialog aynen şöle erkek:bakarmısınız ?? ben:baktım!!! erkek:güzelliginizin vergisini ödüyormusunuz?? ben:yok kaçak kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler emegine saglık
|