![]() |
Baynlardan Bazı Cvplar:))))
Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?...
Kadın: Neden?... Sizin yok mu?... ... Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... ... Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez?... Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam... ... Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz?... Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım... ... Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız... Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız... ... Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim... Kadın: Nasıl?... Gidiyor musunuz yoksa?... ... Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz?... Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam... ... Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm... ... Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?... Kadın: Sizden saklanıyordum... ... Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum... |
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız...
Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız... Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum... harika!:) |
:D gzl de bence erkekle kadının yerleri değişik olmalı :P
|
...
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız... Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız... ... Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim... Kadın: Nasıl?... Gidiyor musunuz yoksa?... çok hoşuma gitti..güzeL cevapLar tşkLEr :D |
Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz?...
Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım... hehe çok güsel ya paylaşım için saol |
hepsi cok guzeldi harika cevaplar paylasim icin sagol
|
aklıma gelmişken söleyeyim geçenlerde parktayken birisiyle aramda geçen dialog aynen şöle
erkek:bakarmısınız ?? ben:baktım!!! erkek:güzelliginizin vergisini ödüyormusunuz?? ben:yok kaçak kullanıyorum....... teşekkürler emegine saglık |
Alıntı:
haha bu da ayrı bi qüzeLmiş :D:D |