![]() |
Warak Ayneb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Warak Ayneb![]() 150 gr kuzu kıyması 150 gr kalem kuzu pirzola 150 gr dolmalık kabak 25 gr limon tuzu 1 yemek kaşığı salça 15 salamura yaprak Yarım soğan 1 dal nane 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı yenibahar Tuz kara biber Warak ayneb: *Kabakların içini çıkarın ![]() ![]() ![]() *Tencereye bir sıra kuzu pirzola, bir sıra yaprak sarma ve bir sıra kabak dolmalarını yerleştirin ![]() *Üzerine kimyon, yenibahar, limon tuzu, et suyu, tuz ve karabiberi ilave edin ![]() ![]() ![]() *Yemeğiniz ılınınca üzerine taze nane ile tatlandırdığınız yoğurdu ekleyerek servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|