Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
broule, crem, fransa

Crém Broule (Fransa)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Crém Broule (Fransa)



Malzemeler

2 paket toz vanilya (ya da 1 çubuk vanilya)
25 gr toz şeker
1 litre krema
5 yumurta


Yapılışı

Yumurta sarısı ile toz şeker karıştırıldıktan sonra ılık krema ilave edilir Daha sonra vanilya ilave edilen karışım bir gece bekletilir
Bir gece bekletilerek Crém Broule kabına dökülen karışım, 100C'ye ayarlanan fırında 60dk pişirilmeye bırakılır
Soğuması için bir süre bekletilen Crém Broule'ye, son olarak toz şeker eklenir ve Crém Broule, toz şekerlerin rengi koyulaşıncaya kadar, bir süre ateşte bırakılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.