![]() |
Çin Usulü Kızarmış Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Kızarmış Pilav![]() 600 gr basmati pirinç 150 gr mantar 2-3 havuç 50 gr taze zencefil 300 gr küçük karides 1 su bardağı konserve bezelye 3 diş sarımsak 1 su bardağı sıvıyağ 4 yumurta 5 çorba kaşığı pirinç sirkesi 200 gr taze soğan Tuz Çin usulü kızarmış pilav: Pirinci tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin ![]() ![]() Mantar, havuç, zencefil ve karidesleri temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() Yumurtaları ve sirkeyi ayrı bir kapta çırpın ve tavada kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|