Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günde, kilo, vermek

3 Günde 3 Kilo Vermek..!!!

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Günde 3 Kilo Vermek..!!!

Hedef: 3 günde 3 kilo

Bykmadan kysa sürede sonuca ula?mak için ilk adymy atyn 3 günde 3 kilo çok da ula?ylmaz de?il!

Moral bozucu biliyoruz!
Diyet, moral bozan ve insany, insanly?yndan çykaran bir olay gibi gelebilir Bunu a?mak için aynanyn kar?ysynda zayyflyyorum, çok güzelim, harikayym, ben bir mankenim, ben iyiyim, herkes bana bayylyyor gibi kendi kendinize uydurdu?unuz dizeleri ba?yrarak söyleyin Bu vücudunuzla bary?manyzy ve aynanyn kar?ysynda kendinize güvenmenizi sa?layacak

Küçük adymlarla ba?lamak
Adymlarynyzy küçük küçük atmakla ba?layabilirsiniz her ?eyi denediniz ve i?e yaramady my? Bir de 3 günde 3 kilo diyetini deneyin! Hem zok zorlanmayaca?ynyz hem de kysa sürede sonucu görebilece?iniz için moraliniz yerine gelecek

• Günlük kalori: 1200 Kcal

• Uzun sürede dengeli bir ?ekilde kilo verebilece?iniz bir diyet Bu diyeti istedi?iniz kiloya ula?asyya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz

• Yüzde 54 Karbonhidrat, yüzde 16 Protein, yüzde 30 ya? içeriyor

1 GÜN

Sabah : 1 tost, 2 çay ka?y?y tereya?y, yarym bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ö?le : 1 tost, yarym porsiyon ton baly?y, yarym muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ak?am : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas ha?lanmy? bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyaly dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2 GÜN

Sabah : 1 tost, 1 ha?lanmy? yumurta , yarym muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ö?le : 1 tabak yo?urt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ak?am : Yarym bardak greyfurt suyu, yarym kup vanilyaly dondurma, yarym muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon ha?lanmy? brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3 GÜN

Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim ya?syz peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ö?le : 1 tost, 1 ha?lanmy? yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay

Ak?am : 1 porsiyon ton baly?y, 1 bardak greyfurt suyu, yarym kup vanilyaly dondurma, yarym muz, 1 tabak karnabahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com