Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyguları, erkeklerin, meyil, şiddete

Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil..

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil..

Birçok olayda duyuyoruzTerk edilen koca şöyle yaptı böyle yaptı,Terk edilen sevgili çıldırdıvs vs
Şiddet dolu haberler
Peki terk edilen erkek ne hisseder,ruhali nasıldır? yaşama bakış açısı nasıldır?

Şiddet sadece erkeklere özgü bir tavırmıdır,yoksa bir tartışma ile gerilen ortamda fiziken güçlü olanın karşı tarafa verdiği fiziksel hasarmıdır
Bu konuda özellikle erkeklerin samimi duygularını,özeleştirileriyle beraber alırsak sanırım karşı tarafı anlamakta bir kaynağımız olacak

Alınan bu karar önceleri aklımda acaba başka biri mi var sorusunu getirdiNasıl bu kadar boktan bir sebep için bensizliği seçmiştiVe çocuklarda doğal olarak annelerin yanını istiyordu,kızmıyorum onlara
Ben bunları nedenleri düşündükçe kahroldum,ama yinede işe başladımHiç uyuyamıyordum daima düşünüyordum neden???????
Vel hasıl geçirdiğim ucuz atlatılan bir kaza bu şekilde çalışamıyacağımı anlattıZaten tehlike ile iç içeyiz ve ben odaklanamıyordum işe
Sonrasında uykusuzluk devam etti,ve kendimi içkiye verdimHep sordum neden diyeOna sorduğumda aldığım cevap,bulunduğumuz yerin onu boğmasıydı,sıkılmasıydı,ailesi ne yakın yere gitme isteğiydiAma bu bir yuvayı,mutlu bir yuvayı yıkacak neden miydi?
Alkol alınca sızmak en güzel anımdı,hem gözlerim kapanıyor,hem gördüğüm kabusları hatırlamıyordum,baş ağrısı ise bir hapla geçiyordu
Ya ayılıncaAynı şeyler devam neden neden neden??
Hazır değildim böyle bir şeye,kapı duvar oldu yemek yemek unuttuğum bir şeydiDışarı çıkmıyordum hiçAynı pavyona düşen ev kızı ruhalindeydim ne yapacağımı bilmiyordum
Aklım çalış,bak planlaın var diyorduİpin ucu kaçarsa yakalayamazdım2-3 hafta hergün içtim,sızdım uyudumPlanların ne önemi vadı kiZaten ölümü düşünüyordumÖlüm çok güzel gelmeye başlamıştı,yaşam durmuştu sankiOnlar yoksa ben neden varım ki?
Onlarsız bir yaşam nasıl yaşarım ki?
Çalışamıyordum,aylık ödenmesi gerekenler ödenmedi,git gide batmaya başladımbattım düşündükçe dahada battımBu yıkım hiç yaşamamıştım böyle bir şeyi
Ve sevgilimle azraili karşılaştırınca Azrail çok masum geldi inanınCan vermek bunları yaşamaktan daha kolaydı
Sonrasında şuurumu kaybettim,alkollüyken duygular daha depreşiyor inanınHer kesi aramışım,saçmalamışım vs vs
Ama önemi yok ki benim içinArtık neyin önemi kaldı ki?Yaşamda beklide tek olan zaafım,korkumla yüz yüzeydim
Dayanamadım,dayanamadım özür dilerimBu yıkıma dayanamadım
Şimdi ise toplumdan kendimi tecrid ettimEnkazdan kalkamıyorumBazen dalıyorum unutuyorum,ama kendimle baş başa kalınca nefesim kesiliyor dayanamıyorum
Ben artık ben değilim?
Bazen düşünüyorum,keşke ölseydim yada o ölseydi diyeÇocuklarımla avunurdumVe tvde ayrılık haberlerikoca dehşetleriii
Onları anlamaya çalıştım hepBelli ki benim gibi yıkılmışlardıYıkıldıklarına göre belikli çok seviyorlardıO halde neden öldürüyorlar???
İnsan sevdiğini hiç öldürürmü? Hemde çocuklarının gözünün önünde
Belikli onlarında şuurları gitmişti,belikli onlarda delirmişti ve yıkımın altında kalmışlardı
Beklide benim en büyük şansım,bu sürecin yüz yüze geçmemesiydi
Ben yaparmıydım,asla hayır?İnsan sevdiğine kıyar mı?
Ama bu normal insan düşünceleriİnanın o yıkımda normal olamıyorsunuz

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com