Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil..Birçok olayda duyuyoruz Terk edilen koca şöyle yaptı böyle yaptı,Terk edilen sevgili çıldırdı![]() v s v sŞiddet dolu haberler ![]() Peki terk edilen erkek ne hisseder,ruhali nasıldır? yaşama bakış açısı nasıldır? Şiddet sadece erkeklere özgü bir tavırmıdır,yoksa bir tartışma ile gerilen ortamda fiziken güçlü olanın karşı tarafa verdiği fiziksel hasarmıdır ![]() ![]() Bu konuda özellikle erkeklerin samimi duygularını,özeleştirileriyle beraber alırsak sanırım karşı tarafı anlamakta bir kaynağımız olacak ![]() Alınan bu karar önceleri aklımda acaba başka biri mi var sorusunu getirdi ![]() Nasıl bu kadar boktan bir sebep için bensizliği seçmişti![]() Ve çocuklarda doğal olarak annelerin yanını istiyordu,kızmıyorum onlara![]() ![]() Ben bunları nedenleri düşündükçe kahroldum,ama yinede işe başladım ![]() Hiç uyuyamıyordum daima düşünüyordum neden???????Vel hasıl geçirdiğim ucuz atlatılan bir kaza bu şekilde çalışamıyacağımı anlattı ![]() Zaten tehlike ile iç içeyiz ve ben odaklanamıyordum işe![]() ![]() Sonrasında uykusuzluk devam etti,ve kendimi içkiye verdim ![]() Hep sordum neden diye![]() Ona sorduğumda aldığım cevap,bulunduğumuz yerin onu boğmasıydı,sıkılmasıydı,ailesi ne yakın yere gitme isteğiydi![]() Ama bu bir yuvayı,mutlu bir yuvayı yıkacak neden miydi?Alkol alınca sızmak en güzel anımdı,hem gözlerim kapanıyor,hem gördüğüm kabusları hatırlamıyordum,baş ağrısı ise bir hapla geçiyordu ![]() ![]() Ya ayılınca ![]() Aynı şeyler devam neden neden neden??Hazır değildim böyle bir şeye,kapı duvar oldu yemek yemek unuttuğum bir şeydi Dışarı çıkmıyordum hiç![]() Aynı pavyona düşen ev kızı ruhalindeydim ne yapacağımı bilmiyordum![]() ![]() Aklım çalış,bak planlaın var diyordu ![]() İpin ucu kaçarsa yakalayamazdım![]() 2-3 hafta hergün içtim,sızdım uyudum![]() Planların ne önemi vadı ki Zaten ölümü düşünüyordum![]() Ölüm çok güzel gelmeye başlamıştı,yaşam durmuştu sanki Onlar yoksa ben neden varım ki?Onlarsız bir yaşam nasıl yaşarım ki? Çalışamıyordum,aylık ödenmesi gerekenler ödenmedi,git gide batmaya başladım ![]() battım düşündükçe dahada battım![]() Bu yıkım hiç yaşamamıştım böyle bir şeyi![]() ![]() Ve sevgilimle azraili karşılaştırınca Azrail çok masum geldi inanın ![]() Can vermek bunları yaşamaktan daha kolaydı![]() ![]() Sonrasında şuurumu kaybettim,alkollüyken duygular daha depreşiyor inanın ![]() Her kesi aramışım,saçmalamışım v s v sAma önemi yok ki benim için ![]() Artık neyin önemi kaldı ki?Yaşamda beklide tek olan zaafım,korkumla yüz yüzeydim![]() ![]() Dayanamadım,dayanamadım özür dilerim ![]() Bu yıkıma dayanamadım![]() ![]() Şimdi ise toplumdan kendimi tecrid ettim ![]() Enkazdan kalkamıyorum![]() Bazen dalıyorum unutuyorum,ama kendimle baş başa kalınca nefesim kesiliyor dayanamıyorum![]() ![]() Ben artık ben değilim? Bazen düşünüyorum,keşke ölseydim yada o ölseydi diye ![]() Çocuklarımla avunurdum![]() Ve tvde ayrılık haberleri![]() koca dehşetleriiiOnları anlamaya çalıştım hep ![]() Belli ki benim gibi yıkılmışlardı![]() Yıkıldıklarına göre belikli çok seviyorlardı![]() O halde neden öldürüyorlar???İnsan sevdiğini hiç öldürürmü? Hemde çocuklarının gözünün önünde ![]() ![]() Belikli onlarında şuurları gitmişti,belikli onlarda delirmişti ve yıkımın altında kalmışlardı ![]() Beklide benim en büyük şansım,bu sürecin yüz yüze geçmemesiydi ![]() ![]() Ben yaparmıydım,asla hayır?İnsan sevdiğine kıyar mı? Ama bu normal insan düşünceleri ![]() İnanın o yıkımda normal olamıyorsunuz![]() ![]() alıntı |
|
|
|