![]() |
Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Duyguları,Şiddete Meyil..Birçok olayda duyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şiddet dolu haberler ![]() Peki terk edilen erkek ne hisseder,ruhali nasıldır? yaşama bakış açısı nasıldır? Şiddet sadece erkeklere özgü bir tavırmıdır,yoksa bir tartışma ile gerilen ortamda fiziken güçlü olanın karşı tarafa verdiği fiziksel hasarmıdır ![]() ![]() Bu konuda özellikle erkeklerin samimi duygularını,özeleştirileriyle beraber alırsak sanırım karşı tarafı anlamakta bir kaynağımız olacak ![]() ![]() Alınan bu karar önceleri aklımda acaba başka biri mi var sorusunu getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bunları nedenleri düşündükçe kahroldum,ama yinede işe başladım ![]() ![]() Vel hasıl geçirdiğim ucuz atlatılan bir kaza bu şekilde çalışamıyacağımı anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasında uykusuzluk devam etti,ve kendimi içkiye verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alkol alınca sızmak en güzel anımdı,hem gözlerim kapanıyor,hem gördüğüm kabusları hatırlamıyordum,baş ağrısı ise bir hapla geçiyordu ![]() ![]() Ya ayılınca ![]() ![]() Hazır değildim böyle bir şeye,kapı duvar oldu yemek yemek unuttuğum bir şeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklım çalış,bak planlaın var diyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlarsız bir yaşam nasıl yaşarım ki? Çalışamıyordum,aylık ödenmesi gerekenler ödenmedi,git gide batmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sevgilimle azraili karşılaştırınca Azrail çok masum geldi inanın ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasında şuurumu kaybettim,alkollüyken duygular daha depreşiyor inanın ![]() ![]() ![]() ![]() Ama önemi yok ki benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanamadım,dayanamadım özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ise toplumdan kendimi tecrid ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık ben değilim? Bazen düşünüyorum,keşke ölseydim yada o ölseydi diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onları anlamaya çalıştım hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan sevdiğini hiç öldürürmü? Hemde çocuklarının gözünün önünde ![]() ![]() Belikli onlarında şuurları gitmişti,belikli onlarda delirmişti ve yıkımın altında kalmışlardı ![]() Beklide benim en büyük şansım,bu sürecin yüz yüze geçmemesiydi ![]() ![]() Ben yaparmıydım,asla hayır?İnsan sevdiğine kıyar mı? Ama bu normal insan düşünceleri ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|