Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmaya, değer, gerçekten, ibretlik, kuruşa, olay

20 Kuruşa İbretlik Bi Olay, Gerçekten Bakmaya Değer

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

20 Kuruşa İbretlik Bi Olay, Gerçekten Bakmaya Değer

Arkadaşlar, ben bu yazıyı okurken çok ama çok etkilendim ve sizinlede paylaşmak istedim

londra'daki camii'ye yeni bir imam gönderilmiş İmam şehire gitmek için hep aynı otobüse biniyor
ve çoğu zamanda aynı şöföre rastlıyormuş
Bir gün Bilet alırken yanlışlıkla 20 kuruş fazla vermiş, İmam yanlışlığı oturupda parasını sayınca fark etmiş <kendi Kendine düşünüyormuş " 20 kuruşu geri versemmi şöföre?" diye
Ama içinden bir ses diyormuşki "çok gülünç bir para ve şöförün umrunda değil
otobüs şirketi çok para kazanıyor zatensadece 20 kuruş onlara bişey yapmaz"

"Bu parayı saklayabilirim diye düşünmüş, Allahtan gelen bir hediye gibi İneceği durağa gelince
İmam kalkmış, ve fikrini değiştirmiş, inmeden önce şöförünm yanına gitmiş, 20 kuruşu geri vermiş ve demişki: "paranın üstünü fazla verdiniz" şöför gülümsemiş ve demişki ;
"siz caminin yeni imamısınız değilmi? Aslında uzun zamandır caminizde ziyaret etmek istiyordum,
islamı öğrenmek için Bu yüzden bilerek sze fazla para verdim, nasıl tepki vereceğinizi görmek istedim" İmam inerken bacaklarını hissetmiyormuş, yere yığılacakmış neredeyse
Bir direğe tutunmuş, ve kendine gelmeye çalışmış Gözlerinden yaşlar dökülerek demişki:
"Allah'ım az daha İslamı 20 kuruşa satıyordum!"

Unutmayınki siz belkide müsllüman olmayan insanlara dinimizi tanıtan kişilerdensiniz
Bu yüzden haraketlerinize dikkat edin
Maalesef insanlar sizinle birlikte dinimizide yargılayacaklardır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com