![]() |
20 Kuruşa İbretlik Bi Olay, Gerçekten Bakmaya Değer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20 Kuruşa İbretlik Bi Olay, Gerçekten Bakmaya DeğerArkadaşlar, ben bu yazıyı okurken çok ama çok etkilendim ve sizinlede paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() londra'daki camii'ye yeni bir imam gönderilmiş ![]() ve çoğu zamanda aynı şöföre rastlıyormuş Bir gün Bilet alırken yanlışlıkla 20 kuruş fazla vermiş, İmam yanlışlığı oturupda parasını sayınca fark etmiş ![]() ![]() Ama içinden bir ses diyormuşki "çok gülünç bir para ve şöförün umrunda değil otobüs şirketi çok para kazanıyor zaten ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu parayı saklayabilirim diye düşünmüş, Allahtan gelen bir hediye gibi ![]() ![]() ![]() İmam kalkmış, ve fikrini değiştirmiş, inmeden önce şöförünm yanına gitmiş, 20 kuruşu geri vermiş ve demişki: "paranın üstünü fazla verdiniz" şöför gülümsemiş ve demişki ; "siz caminin yeni imamısınız değilmi? Aslında uzun zamandır caminizde ziyaret etmek istiyordum, islamı öğrenmek için ![]() ![]() ![]() Bir direğe tutunmuş, ve kendine gelmeye çalışmış ![]() "Allah'ım az daha İslamı 20 kuruşa satıyordum! ![]() ![]() ![]() Unutmayınki siz belkide müsllüman olmayan insanlara dinimizi tanıtan kişilerdensiniz ![]() Bu yüzden haraketlerinize dikkat edin ![]() Maalesef insanlar sizinle birlikte dinimizide yargılayacaklardır! |
![]() |
![]() |
|